Čišćenje posle građevinskih radova

Ciscenje posle gradjevinskih radova

Izgradnja novog objekta za stanovanje ili vršenje neke delatnosti, kao i renoviranje postojeće prostorije ili zgrade, mogu na kraju ostaviti iza sebe veliki nered.

Nakon što se obave završni radovi, poput krečenja, instalacija i ugradnje stolarije, i unutra i spolja će se nakupiti velika količina prljavštine koja treba biti očišćena pre useljenja.

Razlozi su kako estetski, tako i higijenski, pa je neophodno voditi računa o detaljima, bez žurbe i preskakanja stavki.

To je zaista velik i naporan posao koji često ne može da obavi samo jedna osoba, pogotovo ako nema dovoljno vremena na raspolaganju.

Za Clean Tale nijedan posao nije prevelik i pretežak.

Mi smo spremni da se suočimo sa svakim izazovom i da vam pokažemo koliko smo stručni u svom poslu.

Očistićemo baš sve od poda do plafona i od zida do zida.

VEROVATNO NE ZNATE NI ODAKLE DA POČNETE

Nakon obavljenih građevinskih radova, većina ljudi prvo pomisli na moguće probleme koje sa sobom obično nosi useljenje, ali zaboravljaju na mnogo važniji posao koji ih čeka pre nego što unesu nameštaj i ostale stvari.

Kada majstori spakuju alat i odu iza njih ostaje gomila posla.

Svi radovi kao što su gradnja, rušenje, krečenje, pa i postavljanje pločica, prozora i vrata nakon završetka ostavljaju nered koji treba srediti.

Čišćenje nakon građevinskih radova je potpuno drugačije od normalnog čišćenja, pa čak i od normalnog dubinskog čišćenja.

Mnoge fleke od farbe i laka ne možete skinuti standardnim hemikalijama.

Bez zaštitne opreme, zbog visoke koncentracije prašine u vazduhu imaćete respiratorne probleme.

Da ne govorimo o količini smeća i ostataka koje treba skloniti.

Upravo zato, potrebno je da kontaktirate servis za čišćenje.

OBRATITE SE ZA POMOĆ STRUČNOJ EKIPI

Tim, sastavljen od obučenih i iskusnih radnika, ukloniće sav suvišan materijal i nered koji je ostao nakon obavljenih građevinskih radova.

Oni će doći na dogovoreno mesto u vreme koje vama odgovara i pre početka posla obaviti procenu, da bi znali koliko će proces čišćenja trajati.

Od uklanjanja ostataka maltera, farbe i otpadaka do finog i detaljnog brisanja i poliranja – svaki korak je jednako bitan i treba mu posvetiti dovoljno pažnje.

Verovatno ćete potražiti servis koji će imati najbolju ponudu uz korektnu cenu i koji će moći da se prilagodi vama i vašem prostoru kojem je neophodno čišćenje.

Nema potrebe da tražite dalje, jer Clean Tale ima sve što vam treba, a i više od toga.

ZAŠTO JE CLEANTALE SINONIM ZA KVALITET I POUZDANOST?

Koristimo potpuno nove tehnologije i ekološki bezbedna hemijska sredstva, kao i dragoceno iskustvo u izvršavanju svih radnih zadataka vezanih za čišćenje.

Pružamo kombinaciju standardnih i specijalizovanih usluga čišćenja i to u skladu sa stanjem prostora kojeg treba srediti i vašim potrebama.

Mnogobrojni uspešni projekti i oduševljeni klijenti govore više od reči kada je u pitanju profesionalnost i ozbiljnost naših zaposlenih.

Poštujemo najviše standarde kvaliteta i činimo sve da vam konačni rezultat donese osmeh na lice.

Vaše zadovoljstvo jeste glavni cilj našeg poslovanja, a sigurni smo da se nećete pokajati ako odlučite da nas pozovete i rezervišete svoj termin već danas.

USLUGE U SKLOPU ČIŠĆENJA POSLE GRAĐEVINSKIH RADOVA

PRANJE PROZORA I VRATA – Uklanjaju se sve moguće mrlje i naslage sitne prašine, kao i lepak od etiketa.

ČIŠĆENJE PLAFONA – Eliminišemo sve vrste fleka (od farbe, laka, kreča…) i paučinu.

USISAVANJE, PRANJE I BRISANJE PODOVA – Kupimo i najsitnije ostatke materijala sa poda, bez obzira od čega su napravljeni.

ČIŠĆENJE KUHINJE – Vašoj kuhinji nakon adaptacije i renoviranja dajemo savršen sjaj i najaviši nivo čistoće.

ČIŠĆENJE KUPATILA – Skidamo i najupornije fleke, dezinfikujemo sanitarije i detaljno čistimo pločice zajedno sa fugnama.

IZBACIVANJE OSTATAKA MATERIJALA I SMEĆA – Skupljamo i izbacujemo sav suvišan materijal i smeće kao što je najlon, ambalaža od farbe i šut.

PRANJE SPOLJAŠNJIH ZIDOVA I STAZA – Spoljašnji delovi poput fasade i betonskih staza se peru da bi se uklonile različite mrlje.

…i još mnogo, mnogo toga.

Naravno, rado ćemo vam izaći u susret ispunjavanjem posebnih želja i zahteva.

Stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku.

POKLONITE NAM SVOJE POVERENJE I NEĆETE SE POKAJATI

Clean Tale je idealno rešenje za sve vaše probleme vezane za čišćenje i održavanje prostora u kome živite ili radite, pa čak i kada se on renovira i kad se u okviru njega rade bilo kakvi građevinski radovi.

Bez obzira da li su naši kijenti fizička ili pravna lica, svima možemo pružiti adekvatnu pomoć i dati poneki koristan stručni savet ili predlog.

Zaboravite na stres i sav posao ostavite stručnom timu koji će ceo prostor učiniti savršeno čistim za kratak vremenski period.

Na vama je samo da uživate u lepoti svog vlasništva.

Potrebno Vam je čišćenje prostora posle građevinskih radova?

Čišćenje poslovnog prostora | Generalno čišćenje | Mašinsko pranje podova | Pranje staklenih površina | I još mnogo toga…