Dezinfekcija automobila

dezinfekcija automobila

Mnogi ljudi ulaze i izlaze iz vozila tokom dana i ne dezinfikuju adekvatno uobičajene površine na kojima se klice mogu sakriti.

Ako ste vozač kompanije koja se bavi vožnjom automobila ili taksijem, još je važnije da održavate vozilo čistim kako biste sprečili širenje virusa.

Budući da se pokazalo da virus može da preživi i do nekoliko sati na određenim površinama, jako je bitno da se fokusiramo na dezinfekciju naših vozila sa kojima smo svakodnevno u kontaktu.

Veoma je važno dezinfikovati sve dodirne površine poput ručica na vratima, volana, često korišćenih dugmadi, sigurnosnih pojaseva i naslona za ruke.

Dezinfekcija vozila može biti teža od čišćenja kuće zbog mnogih vrsta površina i svih pukotina i otvora. 

Površine vozila takođe nisu napravljene da izdrže stalno tretiranje jakih proizvoda za čišćenje i mogu se uništiti ako se prečesto čiste.

Koja sredstva za čišćenje su sigurna za dezinfekciju automobila?

Postoji dosta pitanja kako jednostavno da dezifikujem svoj automobil?

Da li svoj automobil mogu da dezinfikujem maramicama i osveživačima vazduha iz supermarketa?

Nažalost to nije tako lako. 

Jednostavna površinska dezinfekcija ne može eliminisati sve viruse ili bakterije, a uobičajeni mirisi se lako ne uklanjaju dostupnim sredstvima.

To je zato što čišćenje ili dezinfekcija maramicama obično doseže samo do kontaminiranog područja, kao što su volan, dugme menjača, ručna kočnica i slično.

Mesta poput poda vozila, otvori za ventilaciju, jastuka sedišta, naslona za ruke ili kontrolne table su uglavnom zanemarena.

Proizvodi koji sadrže izbeljivač, vodonik-peroksid i amonijak efikasni su u ubijanju koronavirusa, ali mogu oštetiti tapacirung i kožu, i mogu da promene boju tkanina. 

Takođe mogu izazvati iritaciju kože i očiju kao i opekotine. 

Nije dovoljno brisanje dezinfekcionom maramicom, i raznim drugim sredstvima, ipak je to posao za stručno lice!

Agencija za dezinfekciju automobila Clean Tale ima tim stručnjaka koji imaju rešenje.

Takođe, osveživači iz supermarketa, koji obično sadrže soli cinka, vezuju molekule koji izazivaju miris, ali ne uništavaju uzroke, tj. klice i bakterije, ne bi trebalo da budu vaš izbor u borbi protiv bakterija i virusa. 

Spore plesni i dalje su prisutne i štetne su po vaše zdravlje! 

To je očigledno prednost IGEBA CF-1 Nemačkog sistema za dezinfekciju koji radi po principu zamagljivanja. 

Zamagljenost ili ti magla se uvlači u najmanje pukotine i otvore koji nikada nisu dostupni tokom uobičajnog čišćenja o kojima čovek često ne razmišlja. 

Brzo rešenje za dezinfekciju automobila

Stručna lica agencije Clean Tale poseduje najnoviji sistem za zamagljivanje koji brzo dezinfikuje i osvežava vaš automobil.

Zamagljivanje je najbrži način dezinfekcije, većih površina koje zahtevaju brzi ponovni ulazak uz minimalne prekide i mogu pokriti širok spektar površina vozila, uključujući tekstil i one do kojih je teško doći standardnim metodama čišćenja.

Mašina za dezinfekciju automobila

Clean Tale dezinfikuje automobile sa IGEBA CF-1, radi se o Nemačkom sistemu koji je više od 37 godina svojim proizvodima učestvuje u očuvanju, zaštite bilja i dezinfekcije.

Brza dezinfikcija i osvežena unutrašnjost vozila pomoću novog fogera IGEBA CF-1.

CF-1 koristi vazdušni pritisak dostupnog kompresora i posebnu tehnologiju mlaznica koje proizvode suvu i ultra finu maglu za postizanje brzog i sveobuhvatnog tretmana svih prostora vozila.

Clean Tale radi dezinfekciju i kontrolu mirisa u svim tipovima vozila.

  • Auto kuće
  • Avioni
  • Taksi kompanije
  • Vatrogasna služba
  • Policijske uprave
  • Kompanije za iznajmljivanje vozila
  • Javni prevoz

IGEBA CF-1 je jako efikasan za korišćenje i dezinfekciju automobila, praktičan pa sam proces traje 1,5 minuta. 

IGEBA CF-1 poseduje jednu mlaznicu za doziranje i rezervoar za rastvor od pet litara.

Magla koju mlaznice proizvode radi dezinfekcije daleko su efikasnije od kapljičnog prskanja.

Ona omogućava da aktivan rastvor ravnomerno dezinfikuje automobil i prodre do najmanjih pukotina, a da se pri tom štetni organizmi brzo apsorbuju u aktivan sastojak.

Visoko koncentrisana zamagljenost, odnosno magla za dezinfekciju se zadržava dugo vremena u zatvorenom prostoru, što omogućava efikasnu dezinfekciju prostora u vozilima.