Redovno održavanje vašeg poslovnog prostora

Redovno održavanje vašeg poslovnog prostora

Kad odlučite da pokrenete neko preduzeće ili otvorite lokal, važno je da posedujete znanje i stručnost radi obavljanja određene delatnosti.

Takođe, bitno je i da prostorije u kojima radite budu non-stop higijenski čiste.

Fokusiranjem na ove dve stavke ćete bez sumnje ostvariti savršene poslovne rezultate.

Obučeni i vredni zaposleni i moderna sredstva za rad nisu dovoljni.

Za probijanje među konkurencijom neophodan je perfektno očišćen poslovni prostor.

Da bi to postigli, kontaktirajte profesionalni servis za čišćenje kao što je Clean Tale.

Clean Tale razume važnost delatnosti koju obavljate.

Nećemo dozvoliti da loša higijena vašeg poslovnog prostora uništava vašu reputaciju na tržištu.

Zato, pomoći ćemo vam da uz redovno održavanje čistoće u vašim prostorijama svojim zaposlenima poboljšate uslove za rad.

UTICAJ HIGIJENE NA VAŠE POSLOVANJE

Čistoća vašeg poslovnog prostora ne utiče samo na njegov izgled.

Uredne prostorije za rad poboljšaće produktivnost kod zaposlenih i olakšaće im obavljanje svakodnevnih zadataka.

Prljavo okruženje može uticati direktno na pad motivacije i volje za radom, a takođe učiniti i sam posao nebezbednim, stvarajući uslove za razvoj različitih tipova infekcija i alergija.

Prepune kante za smeće i prljavi prozori nikako neće impresionirati vaše klijente, već čisti i ispolirani podovi i površine bez trunke prašine.

Održavanje poslovnog objekta možda izgleda stresno, ali uz pomoć iskusne Clean Tale ekipe nećete morati više da brinete o flekama i prašini.

CLEANTALE SA LAKOĆOM ODRŽAVA VAŠ POSLOVNI PROSTOR

Zahvaljujući bogatom, dugogodišnjem iskustvu, spremni smo da ispunimo sve vaše potrebe kada je u pitanju čišćenje.

Clean Tale posvećuje pažnju i vreme svakom svom novom radniku da bi mu bila pružena odgovarajuća obuka.

Tokom obavljanja radnih zadataka, svi članovi našeg tima poštuju najviše standarde kvaliteta čišćenja i bezbednosti.

Imajući u vidu vaše potrebe i radno vreme, mi ćemo formirati jedinstven periodični raspored čišćenja.

Pokrivamo apsolutno sve:

  • škole,
  • bolnice,
  • restorane,
  • apoteke,
  • tržne centre,
  • banke,
  • fabrike…

Ponosni smo što smo imali priliku da radimo sa klijentima kao što su Renault, Knjaz Miloš, Henkel, Freestyler, Baumann D.O.O, Gemini Six…

Naš tim može raditi u vašem objektu svaki dan, svaki treći dan, jednom nedeljno ili kakogod vama odgovara.

Mi smo uvek spremni za dogovor i saradnju.

OVAKO IZGLEDA REDOVNO ODRŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA NA NAŠ NAČIN

ČIŠĆENJE PODOVA: Podovi su najčešće zanemareni kada je u pitanju higijena poslovnog prostora. Mi ne zaboravljamo na vaše podove, bez obzira od čega su napravljeni, i pružamo im adekvatnu negu i dezinfekciju. Uklanjamo nečistoće i najtvrdokornije fleke i poliramo celu površinu, tako da Vaši podovi izgledaju kao da su potpuno novi.

ČIŠĆENJE STEPENIŠTA I LIFTOVA: Svakodnevno, prilikom kretanja kroz višespratnice, liftove i stepenište koristi veliki broj ljudi. Na svakom stepeniku i podu lifta ostaju tragovi obuće, a na rukohvatima i zidovima mrlje različitog porekla. Clean Tale pokriva i ova mesta, vodeći brigu da i ona budu čista i pored ’’gustog saobraćaja’’.

ČIŠĆENJE ZAJEDNIČKIH PROSTORIJA: Kuhinje i kupatila predstavljaju mesta koja koriste svi zaposleni. Zato su one posebno podložne stvaranju različitih nečistoća i neprijatnih mirisa. Clean Tale pažljivo čisti svaki delić ovih prostorija.

BRISANJE PROZORA: Prozorska stakla su posebno osetljiva, a ako se redovno ne održavaju, na njima ostaju tragovi od kiše, otisci prstiju i čestice prašine. Prljavi prozori stvaraju ružnu sliku o vama već na prvi pogled. Zato, Clean Tale tim detaljno čisti celokupnu površinu prozora, poboljšavajući i prodiranje svetlosti unutar prostorija.

BRISANJE PRAŠINE: Prašina pada i sakuplja se svuda oko nas pa i u svim delovima poslovnih objekata. Vodimo računa da uspešno uklonimo svaku česticu prašine pomoću naših ekološki bezbednih hemikalija i alata. Svaka površina, ugao i pregib će biti tretirani sa pažnjom.

ČIŠĆENJE TEPIHA: Prljavi tepisi predstavljaju mesto na kome se često nakupljaju alergeni i uzročnici bolesti, a nakon čišćenja primetno je poboljšanje kvaliteta vazduha u prostorijama vašeg poslovnog objekta. Uz našu opremu i poštovanje tačno određene procedure, vaši tepisi će biti konstantno čisti. Vratićemo im prvobitni izgled i oživeti boje.

IZNOŠENJE SMEĆA: Pune kante za smeće predstavljaju izvor zaraze i neprijatnih mirisa. One takođe mogu uništiti pozitivnu sliku o Vama i odbiti potencijalne klijente. Cleantale vodi računa da Vaše kante budu prazne i dezinfikovane.

KONTROLA OBAVLJENOG POSLA: Proces čišćenja se detaljno prati od strane naših kontolora. Detaljna inspekcija je obavezna nakon završetka rada da bi smo se uverili u visok kvalitet pružene usluge. Sve u cilju Vašeg zadovoljstva.

Potrebno Vam je redovno održavanje poslovnog prostora?

Čišćenje poslovnog prostora | Generalno čišćenje | Mašinsko pranje podova | Pranje staklenih površina | I još mnogo toga…

NEKA VAŠ POSLOVNI PROSTOR BUDE UVEK HIGIJENSKI ČIST

Clean Tale zna da da je higijena vašeg poslovnog objekta ogledalo vašeg celokupnog poslovanja.

Upravo zbog toga, mi se ne zaustavljamo dok poslednja mrlja ne nestane. Vi težite ka savršenim rezultatima u svojoj delatnosti, a i mi u našoj.

Ulaganje u Clean Tale usluge je pametna odluka koja će poboljšati Vaše delovanje i imidž na tržištu.

Ukoliko želite da započnete saradnju sa nama ili da nam postavite neko pitanje, slobodno nas kontaktirajte.

Zakažite svoje termine za čišćenje kad Vam najviše odgovara.