Uklanjanje grafita

uklanjanje grafita

Pod grafitima podrazumeva se pisanje poruka i crtanje crteža javnih površina da bi se poslala određena poruka. Postojanje grafita na Vašem poslovnom objektu može imati negativan uticaj na Vaše poslovanje i odbiti potencijalne klijente ili saradnike. Isto tako, oni narušavaju spoljašnjost kuća i stambenih zgrada.

Za njihovo stvaranje koriste se različite boje, farbe i sprejevi, a mnoge od njih je teško skinuti pomoću standardnih metoda. Ipak, oni ne moraju trajno kvariti izgled Vaše imovine, jer su dostupne usluge pomoću kojih grafit postaje prošlost.

Clean tale poseduje iskustvo i opremu za uklanjanje grafita, bez stvaranja dodatnih oštećenja. Velikom brzinom završavamo posao i vraćamo podlogu u prethodno stanje. Željenoj površini ćemo za tren oka vratiti stari izgled, kao da grafit na njoj nikada nije postojao.

GRAFITI – UMETNIČKO IZRAŽAVANJE ILI UNIŠTAVANJE TUĐE IMOVINE

Mnogi smatraju grafite delom urbane kulture i kreativnim radovima. To je prihvatljivo ukoliko se nalaze na površinama namenjenim za to i izrađeni su od strane talentovanih umetnika. U tom slučaju, grafiti jesu umetnost i ulepšavaju okolinu. U svim drugim slučajevima, grafiti su nepoželjna pojava i smatraju se destrukcijom nečijeg vlasništva.

Nedozvoljeno crtanje grafita smatra se protivzakonitim i činom vandalizma. Kao takvi pojaviće se bilo kad i bilo gde, a najčešće u centrima velikih gradova.

Grafiti neće trajno uništiti Vašu imovinu – pogotovo ako se njihovom brisanju pristupi najviše 48 sati od crtanja. Dostupna su delotvorna, bezbedna i trajna rešenja po pristojnim cenama, a upravo takvu ponudu ima Clean tale.

Spremni smo da delujemo uvek, na svaki Vaš zahtev, u bilo kom trenutku.

CLEAN TALE NUDI MOGUĆNOST POTPUNOG UKLANJANJA GRAFITA

Clean tale je agencija začišćenje poslovnog prostora iz Beograda. I kod osnovnog i kod detaljnog čišćenja radne zadatke obavljamo brzo i stručno i zato nam je moto upravo BRZO I STRUČNO.

Koristimo profesionalne mašine, bezbedna sredstva za rad i stručnost našeg tima da bi što bolje radili svoj posao. Međutim, osim održavanja higijene poslovnih zgrada između ostalog nudimo i uklanjanje grafita.

Mi razumemo koliko grafiti mogu da naruže nečiju imovinu i zbog toga nudimo kvalitetna i efektna rešenja za njihovo eliminisanje. Izbrisaćemo grafit u bilo kojoj formi bez formiranja novih oštećenja na površini Vašeg objekta.

Pažljiv pristup svakom novom radnom zadatku i višegodišnje iskustvo pomaže nam u uklanjanju grafita kao da ih nikada nije ni bilo. Koristimo sredstva koja su ekološki bezbedna i daju najbolji mogući efekat.

Takođe, posedujemo savremene mašine za čišćenje i pranje koje su jedinstvene i od velikog značaja za ovakav posao. Bez ogrebotina, senki i ikakvih tragova sredićemo zidove, betonske ograde, metalne delove, staklene zone i drvene površine.

Naš glavni cilj predstavlja Vaše zadovoljstvo urađenim poslom i upravo su mnogobrojni zadovoljni klijenti realan pokazatelj dobrih rezultata našeg dosadašnjeg poslovanja.

NA KOJI NAČIN SE UKLANJAJU GRAFITI?

Naši tehničari izlaze na teren da bi proučili grafite i podlogu na kojoj se nalaze radi lakšeg određivanja metoda za njihovo brzo i potpuno eliminisanje.

S obzirom da se grafiti nalaze na širokom spektru podloga od raznovrsnih materijala, ključno je obratiti pažnju i na to da li je površina glatka ili ima teksturu, kao i da li je farbana ili ostala u prirodnoj formi i boji.

Nakon toga se vrši identifikacija sredstva korišćenog za crtanje, jer svaka supstanca drugačije reaguje na različite metode uklanjanja.

Jedna od solucija jeste korišćenje specijalno formulisanih biorazgradivih razređivača za grafite koji se nakon delovanja ispiraju velikom količinom vode. Dolazi do rasturanja strukture farbe, a da se pritom ne uništava originalna podloga. Pranje se vrši pod pritiskom.

Ukoliko su klijenti zainteresovani, moguće je nanošenje antigrafitne zaštite. U pitanju je premaz koji traje nekoliko godina i za to vreme olakšava skidanje novih grafita uz značajnu redukciju pratećih troškova.

Grafit neće biti deo površine i tad ne prodire u unutrašnjost materijala od koje je ona napravljena. Kada je premaz prisutan, budući grafiti se jednostavno brišu i peru.

BRIŠEMO GRAFITE ZA VAS

Ne dozvolite da Vam grafiti ruše reputaciju ukoliko se nalaze na Vašem poslovnom objektu ili da spoljašnjost Vašeg stambenog objekta pretvore u ruglo.

Clean tale poštuje vlasništvo klijenata, bez obzira da li su u pitanju pravna ili fizička lica.

Nudimo kvalitetno uslužno uklanjanje grafita po povoljnim cenama i ukoliko ste zainteresovani javite se da zakažete svoj termin. Sa lakoćom ćemo se prilagoditi Vašem vremenu i potrebama.

Pozovite nas ili ostvarite kontakt putem slanja online zahteva, a mi ćemo Vam izaći u susret i učiniti da grafiti potpuno nestanu.

Dobijate brz odgovor jer smo uvek spremni da svoje znanje i iskustvo pokažemo na delu.

Pored uklanjanja grafita nudimo velik izbor različitih usluga vezanih za čišćenje i održavanje higijene, koje uz dogovor prilagođavamo Vama.