Visinski radovi – radovi na visini

visinski radovi

Održavanje visokih stambenih zgrada često zahteva intervenciju stručnih lica koja su za svoj posao prošla posebne obuke, a to se naročito odnosi na radove na velikim visinama. Radi se o ozbiljnom poslu koji zahteva zaseban pristup, a Cleantale itekako ima ponude vezane za radne zahteve nalik pranju prozora na višespratnicama, čišćenju snega sa krova i održavanju čistoće ulične rasvete.

Objasnićemo šta su zapravo visinski radovi, zašto se izdvajaju od naših ostalih usluga i zbog čega treba nama da se obratite kada je reč o takvim radnim zadacima koji ponekad deluju nemoguće za izvršavanje. Zapravo, kod nas ništa nije nemoguće.

ŠTA SE UBRAJA U VISINSKE RADOVE?

Visinski radovi uključuju čišćenje i održavanje spoljašnjih i unutrašnjih delova visokih stambenih i poslovnih zgrada. Tu se ubrajaju poslovi nalik pranju prozora, fasada, oluka i krova. Osim toga, ova kategorija usluga obuhvata i uklanjanje lišća, snega i ledenica sa krovova, ali i čišćenje bilborda, ekrana na velikim visinama, ulične rasvete…

Redovno sprovođenje visinskih radova unutar i van stambenih i poslovnih objekata od važnosti je za zdravlje osoba koje u njima borave, za njihovu bezbednost i održavanje građevina u što boljem stanju.

Poslovne zgrade podnose zahteve za uslužne visinske radove specijalizovanim firmama da bi takođe očuvale i dobar imidž među klijentima i sačuvale pozicije na tržištu iznad konkurenata koliko god je to moguće.

ČIŠĆENJE I PRANJE NA VISINI – POSAO KOJI ZAHTEVA POSEBNE VEŠTINE I STRUČNOST

Sve što se radi na velikoj visini zahteva posebne obuke, stručnost, opremu i sigurnosne mere. Ovo se ističe zbog činjenice da visinske radove prati visok rizik od povreda te se dosta pažnje posvećuje pripremama pre realizacije same usluge.

Merdevine su samo jedno od sredstava za rad, a nije neobično da zahtev uključuje korišćenje nešto ozbiljnijih pomagala i metoda. Poslovi na velikim visinama neretko zahtevaju upotrebu platformi i profi alpinističke opreme koja mora obavezno biti atestirana, a radnik koji je upotrebljava obučen i uvežban.

Potrebno je neko vreme samo da bi se postavile radna i sigurnosna oprema.

VISINSKI RADOVI – PONUDA USLUGA CLEANTALE TIMA

Visinski radovi nalaze se i na listi usluga Cleantale tima. U svakom trenutku naš alpinistički tim spreman je da odgovori na svaki nov zahtev i pokaže kako savršeno čisti sva teško dostupna mesta na visini. Odgovaramo i na pozive za hitne intervencije.

Stojimo na raspolaganju uvek kad za to postoji potreba u cilju da mesto u kome provodite slobodno ili radno vreme bude uvek čisto od temelja do krova.

ZAŠTO SMO BAŠ MI VREDNI VAŠEG POVERENJA

Cleantale sa sedištem u našem glavnom gradu godinama posluje sa ciljem da u potpunosti zadovolji potrebe klijenata vezane za čišćenje i održavanje različitih tipova enterijera i eksterijera. Uspešno obavljeni radni zadaci najbolji su dokaz posvećenosti, stručnosti i ozbiljnosti našeg tima.

Isto tako, visina za nas predstavlja svojevrsni izazov i spremni smo adekvatno odgovoriti na svaki zahtev koji podrazumeva visinske radove. Obučena ekipa, profesionalna oprema i ekološki bezbedne hemikalije je sve što posedujemo da bi i najteže dostupna mesta bila savršeno čista.

Svo vreme sprovode se potrebne bezbednosne mere, a tehničari su osigurani.

ŠTA VAM MI NUDIMO KADA JE REČ O VISINSKIM RADOVIMA?

Profesionalnost i poštovanje najviših standarda je nešto bez čega ne bi mogli svaki radni zadatak da obavljamo kvalitetno i na vreme. Sigurnosne mere, obuke i osiguranje naših tehničara obavezni su u našem poslovanju – naročito kod ekipe koja se bavi visinskim radovima.

Visokokvalitetna, a isplativa usluga je nešto ka čemu težimo kada su u pitanju sve usluge Cleantale-a, među kojima su i radovi na visini. Prilikom formiranja ponude vodimo računa da ona bude po pristojnoj ceni i istovremeno da pružimo najbolje od najboljeg.

Fleksibilnost je prisutna u našem poslovanju i to naročito kada su naši klijenti pravna lica. Lako se možemo dogovoriti oko termina i raditi tokom doba dana kada nećemo ometati vaše zaposlene.

OD KROVA DO TEMELJA – NEKA VAŠ STAMBENI ILI POSLOVNI OBJEKAT ZABLISTA

Za nas ne postoje prepreke. Cleantale tim je uvek spreman za svaki novi izazov. Brojna poznata imena ukazala su nam poverenje i drago nam je što se naša mreža klijenata konstantno širi.

Zahtev za ponudu možete poslati na veoma jednostavan način – putem našeg sajta putem istaknute opcije Zahtev. Odgovorićemo Vam brzo.

Ukoliko tražite pouzdanog pružaoca usluga za čišćenje vreme je da se uverite u kvalitet našeg rada, jer osim visinskih radova u našoj ponudi nalaze se i detaljno pranje enterijera, mašinsko pranje podova, uklanjanje grafita, kristalizacija mermernih i teraco podova, dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija

Spektar je prilično širok zato nas kontaktirajte online ili putem brojeva telefona istaknutih na našem sajtu.

Očekujemo Vas.